M

© 2021 Design Spot Oy

jokinen | konu

Multi Frost valaisimet

Design Spotin verkkokaupassa myytävät upeat uniikit Frost-valaisimet ovat harvinaisia keräily-yksilöitä ja tulevaisuuden designklassikoita, joilla on mielenkiintoinen tarina.

Unique

Multi-sarjan riippuvalaisimet ovat taideteoksia ja tulevaisuuden klassikoita

Nuorten muotoilijoiden Jukka Jokisen ja Heikki Konun kehittämä modulaarinen lasinpuhallustekniikka toi heille ykkössijan kansainvälisessä International Glass Design Award -kilpailussa. Pääpalkintona kaverukset saivat kisajärjestäjän lasitehtaan tilat käyttöönsä kahdeksi viikoksi voittajatuotteiden sarjatuotantoa varten. Saksan palkintomatkalla valmistuneet Multi-sarjan Frost värit eivät päätyneet sarjatuotantoon osittain haastavan valmistusprosessin vuoksi.

Nämä silloin syrjään laitetut yksilöt on nyt saatu myyntiin yksinoikeudella Design Spotin verkkokauppaan. Kaikki valaisimet on käsinpuhallettuja, joten jokainen kappale on ainutlaatuinen. Valaisimet toimitetaan numeroituina ja käsin signeerattuna.

Upeat uniikit Frost-valaisimet ovat harvinaisia keräily-yksilöitä ja tulevaisuuden designklassikoita, joilla on mielenkiintoinen tarina. Lue Jukan ja Heikin tarina ja osta pala historiaa.

Pakkasta tai huurretta tarkoittava nimi Frost kuvaa valaisimien kuuraista väritystä. Lasille on tehty jälkikäteen hiekkapuhallus- ja happokäsittely, joka luo upean, talvisesti kimaltavan helmiäispinnan.

Elegantit Multi-sarjan valaisimet ovat aitoa kotimaista käsityötä

Kansainvälisesti arvostettu ja palkittu Multi-sarja koostuu riippuvista valaisimista, maljakoista ja rasioista. Sarjan lasiesineitä yhdistää tunnistettava, pohjoismaisen minimalistinen muotokieli, joka ilmentää muotoilijoiden suunnitteluperiaatteita ja ajattelutapaa. Selkeät, veistokselliset linjat tuovat mieleen bauhausin klassikot.

Elegantit Multi-sarjan valaisimet ovat aitoa kotimaista käsityötä. Kauniin pehmeästi valaiseva, laadukas riippuvalaisin on yksinäänkin upea yksityiskohta sisustuksessa. Multi-valaisimia on saatavilla kolmessa eri koossa, joten niistä saa kauniin ja mielenkiintoisen sisustusratkaisun asentamalla ryhmän useammasta eri kokoisesta valaisimesta vaikkapa oleskelutilaan tai ruokapöydän ylle antamaan tunnelmallista valoa.
Valaisinten koot S (Ø 14,6 cm), M (Ø 18 cm) ja korkea L (Ø 18 cm).

jokinen | konu

 

Muotoilutoimisto Jokinen & Konu Design Oy on suunnittelijakaksikko Jukka Jokisen ja Heikki Konun yhteinen yritys, jonka tarjoamiin palveluihin kuuluu lasi- ja tuotemuotoilu, tila- ja näyttelysuunnittelu, visualisoinnit ja grafiikat sekä taideinstallaatiot.