M

© 2022 Design Spot Oy

PUHEENJOHTAJAN NUIJA

ILOINEN PÄÄTÖKSENTEKO 2022 KAMPANJAN VIRALLINEN SYMBOLI

Tarkempi sisältö ja ehdot kerrottu tuotekortin kuvauksessa.

  • Uniikki taideteos
  • Myynnissä pieni rajattu erä
  • Itselle tai lahjaksi

222,00

ILOINEN PÄÄTÖKSENTEKO 2022 -KAMPANJA

 

Maailma paremmaksi päätös kerrallaan!

Suomessa on parhaillaan käynnissä iloisen päätöksenteon teemavuosi 2022, käy lukemassa kampanjasta lisää https://www.designspot.fi/tarinat/iloinen-paatoksenteko-2022/

Kampanjan symboli, värikäs puheenjohtajan nuija on syntynyt 2020-luvun hengessä päätöksenteon välineeksi, käyttöesineeksi, symboliksi, taide-esineeksi ja myös lempeäksi viestiksi tästä ajasta. Esineen korumainen maalauspinta kutsuu meitä kaikkia myönteisessä hengessä päätöksenteon äärelle. Maalauksellisesti kaikki kampanjassa jaettavat puheenjohtajan nuijat ovat yksilöllisiä ja uniikkeja taide-esineitä.

Nuijien värikäs maalauksellinen pinta on taiteilija Paula Huhtasen omalla tekniikalla toteutettu (Iloismi). Nuijien muodon on suunnitellut veistostaiteilija Juha Käkelä, joka valmisti myös käsin kaikki aihiot.
Paulan ja Juhan yhteistyönä toteuttama taideprojekti on ainutlaatuinen! Jokainen nuija on uniikkikappale muodon sekä pinnan osalta.

 

TOIMITUSSISÄLTÖ JA EHDOT

Tuotekortilla oleva hinnoittelu sisältää muodoltaan ja väriltään uniikin taideteoksen. Teos / teokset lähetetään tilaajan antamaan postiosoitteeseen (Ilmainen toimitus Suomessa). Mikäli valmis teos toimitetaan suoraan lahjan saajalle on tilauksen mukaan mahdollista liittää tilaajan tekemä onnittelukortti tms.
Tiedustelut: asiakaspalvelu@designspot.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.