M

© 2022 Design Spot Oy

Taidekäsittely esineen pintaan

Haluaisitko antaa unohtumattoman lahjan ystävälle, asiakkaalle tai eläkkeelle jäävälle työntekijälle? Miltä kuullostaisi uniikki taideteos pullon, maljakon tai vastaavan kokoisen valitsemasi esineen pinnassa?

Huomioithan, että hinta ei sisällä pulloa tai muuta esinettä (vain taidekäsittelyn). Tarkempi sisältö ja ehdot kerrottu tuotekortin kuvauksessa.

  • Itselle tai lahjaksi
  • Yli 3 kappaleen määrät > Pyydä tarjous

100,00

Taiteilija Paula Huhtasen kehittämä ILOismi maalaustekniikka pohjaa monikerokksellisuuteen pieniin yksityiskohtiin viivoihin, kaariin ja pisteisiin.  Tekniikka mahdollistaa erittäin monipuolisesti erilaisten pintojen taidekäsittelyn. Paulan värit kuultavat valoa ja ovat rakenteeltaan elastisia. Väripinta on korumainen, kaunis ja herättää ihastusta hehkullaan.

Tekniikka mahdollistaa erittäin monipuolisesti erilaisten pintojen taidekäsittelyn. Mikäli et ole varma esineen soveltuvuudesta maalattavaksi kohteeksi voit aina tiedustella meiltä asiaa tarkemmin. asiakaspalvelu@designspot.fi

Toimitussisältö ja ehdot

Tuotekortilla oleva hinnoittelu sisältää taiteilijan tekemän pinnan maalattavalle kohteelle. Tilaaja toimittaa kohteen / kohteet postitse maalattavaksi taiteilijan työpajalle tai muualle erikseen sovittuun paikkaan. Valmis teos / teokset lähetetään tilaajan antamaan postiosoitteeseen (Suomi). 

Mikäli valmis teos toimitetaan suoraan lahjan saajalle on tilauksen mukaan mahdollista liittää tilaajan tekemä onnittelukortti tms. 

Tiedustelut: asiakaspalvelu@designspot.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.