M

© 2021 Design Spot Oy

3-lehteä korvakorut

Ventti Design

 

  • Valmistettu kierrätysnahasta
  • Design Spot uniikki väriyhdistelmä
  • Kevyet käytössä
  • Toimitus 3-5 arkipäivää

24,00

Nahkaiset korut ovat ihanan kevyitä käyttää, vaikka korvassa roikkuisi iso ja näyttävä koru. Nahan tuntu ihoa vasten on myös miellyttävä ja lämmin. Huomioithan, että jokainen tuote on ainutlaatuinen, koska kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä. Kaikki Ventti Designin käyttämä nahka on kierrätettyä, joten jokainen tuote on yksilöllinen ja saattaa hieman poiketa tuotekuvasta. Kierrätysnahka saadaan useimmiten vanhoista nahkatakeista. Nahka on suoristettu ja puhdistettu huolella.

TUOTETIEDOT

Väri: Keltainen-nude-minttu
Koko:
Korkeus 8cm, leveys 1.5cm
Paino:
3g
Koukut:
Koukku kirurginterästä, muut koruosat ruostumatonta terästä, ei sisällä nikkeliä.
Materiaali:
Kaksipuoleiseksi liimattua kierrätettyä nappanahkaa.
Hoito-ohje:
Vaaleat, luonnonväriset nahat voivat tummua käytössä mm. iholta siirtyvän rasvan vaikutuksesta. Yleensä uudesta nahkasta irtoaa väriä. Kierrätetty nahka on ollut käytössä, sen ei pitäisi enään päästää väriä kastuessaan tai hankauksen vuoksi. Ole kuitenkin varovainen vaaleiden vaatteiden kanssa. Emme vastaa värjäyksen aiheuttamista mahdollisista haitoista. Säilytä koruja mieluiten roikkumassa, jotta ne eivät rypisty. Jos koru pääsee rypistymään, kostuta nahka vedellä ja laita se tasaiselle pinnalle suoristumaan. Kuivuttuaan tuote on taas sileä. Nahkakoru kestää hyvin normaalia sadesäätä ja aurinkoa, mutta vältä suihkua, uimista ja saunomista nahkaisen korun kanssa. Luonnonmateriaalina nahka ei myöskään pidä alkoholipitoisista tuoksuista, hiuskiinteistä tai rasvaisista ihovoiteista. Säilytäthän nahkakorusi kuivassa ja suoralta auringonvalolta suojattuna, koska aurinko ja valo haalistavat värejä ajan myötä.

Vinkki! Tuotteet toimitetaan korupahveissa, joissa niitä on helppo säilyttää myöhemminkin. Pahveissa korut kulkevat myös matkoilla mukana siisteinä ja suorina.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.