M

© 2021 Design Spot Oy

Maksu- ja toimitusehdot

Nämä sopimusehdot ovat voimassa 8.3.2021 alkaen.

Verkkokauppa

Designspot.fi

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron ja ovat voimassa toistaiseksi tai erikseen ilmoitetun ajan. Design Spot ei vastaa verkkokaupassa esiintyvistä selkeistä hintavirheistä, mikäli voidaan olettaa myös asiakkaan huomanneen virheen tilausta tehdessään.

Tilaaminen

Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen.

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta voit tarkistaa tilauksen tiedot.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:

+358 10 295 3179
asiakaspalvelu@designshop.fi

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Paytrailin ehdot, katso maksuehdot täältä: https://www.paytrail.com/. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Designspot.fi -sivuston yleiset ehdot.

Toimitustavat ja -kulut

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin, ei vaadi minimitilausta. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Toimitusaika

Monet valikoimassamme olevat tuotteet valmistetaan tilausten pohjalta ja tästä johtuen toimitusajat vaihtelevat. Toimitusaika-arvio on esitetty tuotesivulla ja ilmoitamme aina mikäli toimitusaika viivästyisi ilmoitetusta.

Palautusehdot

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Vähennämme palautuksesta aiheutuneiden kustannusten osalta 7,80 € alkuperäisen tilauksen loppusummasta. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja ehjässä alkuperäispakkauksessaan. Muistathan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet.

Jos haluat palauttaa tuotteen:

Ole yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostilla, asiakaspalvelu@designspot.fi. Lähetämme sähköpostitse palautusohjeet, jossa kerrotaan ohjeet tuotteen pakkaamisesta, pakkaukseen liitettävistä tiedoista ja tuotteen lähettämisestä.

Rahan palautus

Rahat palautetaan viipymättä tuotteen saavuttua varastollemme, kuitenkin viimeistään 14 arkipäivän kuluessa saapumisesta. Tuote pitää olla käyttämätön, myyntikuntoinen ja pakattuna alkuperäiseen pakkaukseen. Palautettavasta summasta vähennämme palautuskustannusten osuuden, joka on 7,80 €.

Noutamaton paketti

Paketin noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Noutamattomana palautuneen tilauksen palautushinnasta vähennämme toimitus-, palautus- ja käsittelykuluja yhteensä 7,80 euroa.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilausta on asiakkaan ilmoitettava virheestä välittömästi, kuitenkin viimeistään 7 vrk kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.