M

© 2024 Design Spot Oy

Meistä

Design Spot toimii luovan viestinnän ja kulttuurin parissa. Tuotamme mediasisältöä asiakkaidemme käyttöön ja julkaisemme sitä myös omissa medioissamme. Sivustollamme olevissa artikkeleissa käsittelemme luovaa tekemistä sen eri muodoissa.

Taidepuolella keskitymme ITE-taiteilijoihin. Pidämme yllä myös matkailusivustoa www.middleofnowhere.fi, jossa tuomme esille mm. ITE-taiteilijoiden vierailtavia kohteita.

Olemme luova toimija. Emme maalaa itseämme pieneen nurkkaan vaan otamme avoimesti haasteita vastaan. Hinnoittelumme on erittäin kilpailukykyinen ja olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaidemme tekemisestä ja uskomme sen näkyvän myös ulospäin.

Palvelumme

SISÄLLÖNTUOTANTO

Tuotamme laadukasta mediasisältöä asiakkaidemme käyttöön: Valokuvat, youtube- ja somemainosvideot, tekstit, esitteet jne.

Näkyvyys

Julkaisemme asiakkaidemme artikkeleita omassa mediassamme ja tarjoamme näkyvyyttä alustoillamme (sivustojen artikkelit, portfoliot, showroom ja somekanavat).

IDEOINTI

Luova ideointi, tapahtumat, verkostot sekä toiminnan kehittäminen.

Ota yhteyttä

Teemme yhteistyötä taiteilijoiden, yhdistysten, yritysten sekä julkisen sektorin kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan ja katsotaan mitä voisimme saada yhdessä aikaan.

Pertti Riikonen

+ 358 400 587 518
pertti.riikonen@designspot.fi

Teijo Monni

+ 358 400 491 537
teijo.monni@designspot.fi