M

© 2021 Design Spot Oy

Paula Huhtanen

Paulan kehittämän ILOismin maalaustekniikka pohjaa monikerokksellisuuteen pieniin yksityiskohtiin viivoihin, kaariin ja pisteisiin. Paulan värit kuultavat valoa ja ovat rakenteeltaan elastisia. Väripinta on korumainen, kaunis ja herättää ihastusta hehkullaan.

Värejä ja värien mahdollisuuksia Paula on tutkinut koko uransa ajan. Hänelle värit ovat energiaa ja Paula kokeekin vahvasti, että universumissa on edelleen sävyjä joita emme vain ole vielä havainneet.

Paula Huhtanen “uusi elämä” teos-sarja sisältää 4kpl uniikkeja taideteoksia Artekin vanhoista pöydistä.

Paulan maalaamat vanhat Artekin klassikkopöydät hehkuvat upeita voimakkaita värejä, iloa ja riemua. Nämä taideteokset sopivat jokapäiväiseen käyttöön tuomaan iloa ja hyvää mieltä. Paulan itse kehittämä täysin uniikki monikerroksinen maalaustyyli luo valoa hehkuvan upean pinnan.Teoksissa katse kiinnittyy pieniin, värikkäisiin yksityiskohtiin, kuvioihin, pisteisiin ja viivoihin.

Design Spotin verkkokauppaan valmistuu syksyn aikana 4kpl teoksia. Pöydistä ensimmäinen on nyt myynnissä, muiden teoksien kuvat lisätään kauppaan, kun ne valmistuvat. Ole nopea, jokainen pöytä on täysin uniikki ja toista samanlaista ei ole saatavilla.

Design Spot vastaa teosten myynnistä. Teoksiin on mahdollista tutustua pääkaupunkiseudulla.

Ota yhteyttä: asiakaspalvelu@designspot.fi

Onnellinen Nojatuoli

Paula Huhtasen vuoden 2020 Etnogaalaan Tavastialle tekemä nojatuoli kutsuu istumaan. Tuoli on jokaiseen päivään iloa ja positiivista energiaa tuova taideteos, joka kestää käyttöä. Tuolissa voi totta kai istua, sitä voi käyttää ja tarvittaessa puhdistaa.

Taiteilija julistaa teoksessaan iloismia, joka hehkuu upeina väreinä ja hieman kohollaan olevina korumaisina yksityiskohtina tuolin kankaalla. Paulan sanoin, värit ovat energiaa, joilla voi vaikuttaa asioihin. Hänen maalaamat esineet loistavat värejä, mutta niistä on myös vahvasti positiivinen energia aistittavissa. Hänen ilmaisutyyliään onkin useasti verrattu alkuperäiskansojen taiteeseen.

Paula Huhtanen

 

Lappilaislähtöisen ja pirkanmaalaistuneen Paula Huhtasen rooli taidekentällä on monipuolinen. Hän on taiteilija, innostaja, uudistaja ja luovuuskouluttaja. Hänet valittiin vuoden 2020 ITE-taiteilijaksi ja hänen teoksiaan on ollut esillä yli sadassa näyttelyssä.