M

© 2022 Design Spot Oy

Tarinat

Täältä löydät tarinoita ihmisistä ja yrityksistä joiden kanssa teemme yhteistyötä. Mielenkiintoisissa artikkeleissa kerromme tuotteiden sekä teoksien suunnittelusta ja valmistuksesta sekä valmiista tuotteista.

Pekka Lampinen

Pekka Lampinen oli auralainen ITE-taiteilija, jonka tuotteliaisuus ja mielikuvitus ilahduttavat edelleen.

Enni Id

Pieni punainen torppa valkoisinen ikkunanpielineen näyttää ulkoa päin aivan tavalliselta. Ovesta sisään astuessa erikoinen miljöö ja joka puolelta esiin pomppaava, yltäkylläinen väriloisto yllättää vierailijan. Tämä on omaperäisen ja tuotteliaan ITE-taiteilija Enni Idin koti Padasjoella.

Iloinen Päätöksenteko 2022

Paula Huhtanen ja Juha Käkelä mukana Iloinen Päätöksenteko 2022 -kampanjassa. Kunnallisvaltuustojen puheenjohtajat saavat pian käyttää iloista nuijaa päätöksenteossa, sillä nuijia toimitetaan jokaiseen Suomen kuntaan.

ITE-taiteilija_Kyösti_Iitti

Kyösti Iitti

Pöytyäläinen Kyösti Iitti on nykykansantaiteilija, joka on tehnyt ITE-taidetta vuodesta 1985 lähtien. Kyöstin ITE-taidetta pääsee ihastelemaan taiteilijan kotipihassa ja ympäröivällä metsätontilla Kaitoonmäessä, jossa levittäytyy viisikymmentä taideteosta kattava Enkelipuisto.

Tuias keramiikkapaja

Keramiikkataiteilija Tuija Koponen valmistaa käsityönä uniikkeja saviastiastoja arkeen ja juhlaan. Harrastuksena alkanut toiminta on vuosien kuluessa muuttunut elämäntavaksi ja unelmapäivätyöksi.

Synty Design

Paperitaiteilija Riinaliina Eräpohjan teokset syntyvät kauniissa Turun saaristossa Paraisilla. Näyttävien töiden estetiikka nojaa kontrastiin pehmeän ja kovan välillä.

Paula Huhtanen

Taiteilija Paula Huhtanen on valovoimainen persoona, jonka olemuksesta huokuu ilo ja elämänmyönteisyys. Universumin kokeminen on mielekkäämpää taidelasien läpi.

Moottorisahalla veistoa Juha Kakela

Juha Käkelä

Moottorisahalla veistäminen on inspiroinut Juha Käkelää jo yli 20 vuotta. Käksän sahasta syntyy omaa taidetta ja tilaustöitä.