M

© 2021 Design Spot Oy

Tarinat

Täältä löydät tarinoita ihmisistä ja yrityksistä joiden kanssa teemme yhteistyötä. Mielenkiintoisissa artikkeleissa kerromme tuotteiden sekä teoksien suunnittelusta ja valmistuksesta sekä valmiista tuotteista.

Tuias keramiikkapaja

Keramiikkataiteilija Tuija Koponen valmistaa käsityönä uniikkeja saviastiastoja arkeen ja juhlaan. Harrastuksena alkanut toiminta on vuosien kuluessa muuttunut elämäntavaksi ja unelmapäivätyöksi.

Synty Design

Paperitaiteilija Riinaliina Eräpohjan teokset syntyvät kauniissa Turun saaristossa Paraisilla. Näyttävien töiden estetiikka nojaa kontrastiin pehmeän ja kovan välillä.

Paula Huhtanen

Taiteilija Paula Huhtanen on valovoimainen persoona, jonka olemuksesta huokuu ilo ja elämänmyönteisyys. Universumin kokeminen on mielekkäämpää taidelasien läpi.

Moottorisahalla veistoa Juha Kakela

Juha Käkelä

Moottorisahalla veistäminen on inspiroinut Juha Käkelää jo yli 20 vuotta. Käksän sahasta syntyy omaa taidetta ja tilaustöitä.

Muotoilutoimisto Jokinen & Konu

Muotoilutoimisto Jokinen & Konu Design Oy on suunnittelijakaksikko Jukka Jokisen ja Heikki Konun yritys, jonka tarjoamiin palveluihin kuuluu lasi- ja tuotemuotoilu, tila- ja näyttelysuunnittelu, visualisoinnit ja grafiikat sekä taideinstallaatiot.

Studio Arto Halmetoja

Studio Arto Halmetoja

Puuseppä Arto Halmetoja valmistaa korkealaatuisia kokopuisia design -huonekaluja ja -pientuotteita.Puusepäntöitä Orivedeltä Puuseppä Arto Halmetoja valmistaa Oriveden Wanhassa Meijerissä toimivalla verstaalla korkealaatuisia kokopuisia design...

Puine kaikkea koivuvaneista

Puine – Kaikkea koivuvanerista

Puine valmistaa kotimaisesta vanerista laserleikkaamalla pieniä sisustusesineitä, koristeita ja kylttejä.Mistä kaikki alkoi Puinen tarina sai alkunsa vuonna 2015 Jasmiinan harjoitellessa laserin käyttöä koulussa. Harjoittelun ohessa valmistuneet...

Ventti Design nahkakorvakorut

Ventti Design nahkakorvakorut

Uniikit kierrätysnahkasta käsityönä valmistetut korvakorut.Korutaidetta Askolasta Korusuunnittelija Venla Eskelinen valmistaa korvakoruja omassa työpajassaan Monninkylässä, joka sijaitsee Askolassa Itä-Uudellamaalla. Kipinä käsitöihin syttyi jo...