M

© 2024 Design Spot Oy

Tarinat

Täältä löydät tarinoita ihmisistä ja yrityksistä joiden kanssa teemme yhteistyötä. Mielenkiintoisissa artikkeleissa kerromme tuotteiden sekä teoksien suunnittelusta ja valmistuksesta sekä valmiista tuotteista.

Veikko Mellanen

ITE-taiteilija Veikko Mellaselle metsä on rakas kaikissa muodoissaan. Metsä tarjoaa sekä materiaalin että ideoita ja aiheita tuotteliaan tekijän veistoksille.

Pekka Lampinen

Pekka Lampinen oli auralainen ITE-taiteilija, jonka tuotteliaisuus ja mielikuvitus ilahduttavat edelleen.

Enni Id

Pieni punainen torppa valkoisinen ikkunanpielineen näyttää ulkoa päin aivan tavalliselta. Ovesta sisään astuessa erikoinen miljöö ja joka puolelta esiin pomppaava, yltäkylläinen väriloisto yllättää vierailijan. Tämä on omaperäisen ja tuotteliaan ITE-taiteilija Enni Idin koti Padasjoella.

Iloinen Päätöksenteko 2022

Paula Huhtanen ja Juha Käkelä mukana Iloinen Päätöksenteko 2022 -kampanjassa. Kunnallisvaltuustojen puheenjohtajat saavat pian käyttää iloista nuijaa päätöksenteossa, sillä nuijia toimitetaan jokaiseen Suomen kuntaan.

ITE-taiteilija_Kyösti_Iitti

Kyösti Iitti

Pöytyäläinen Kyösti Iitti on nykykansantaiteilija, joka on tehnyt ITE-taidetta vuodesta 1985 lähtien. Kyöstin ITE-taidetta pääsee ihastelemaan taiteilijan kotipihassa ja ympäröivällä metsätontilla Kaitoonmäessä, jossa levittäytyy viisikymmentä taideteosta kattava Enkelipuisto.

Tuias keramiikkapaja

Keramiikkataiteilija Tuija Koponen valmistaa käsityönä uniikkeja saviastiastoja arkeen ja juhlaan. Harrastuksena alkanut toiminta on vuosien kuluessa muuttunut elämäntavaksi ja unelmapäivätyöksi.

Synty Design

Paperitaiteilija Riinaliina Eräpohjan teokset syntyvät kauniissa Turun saaristossa Paraisilla. Näyttävien töiden estetiikka nojaa kontrastiin pehmeän ja kovan välillä.

Paula Huhtanen

Taiteilija Paula Huhtanen on valovoimainen persoona, jonka olemuksesta huokuu ilo ja elämänmyönteisyys. Universumin kokeminen on mielekkäämpää taidelasien läpi.